Kupujeme novou aparaturu

Na začátku bych chtěl poděkovat klukům ze skupiny THEPROČNE , že nám umožnili zkoušet na jejich aparát ( pro upřesnění je aparát i majetkem Veroniky a Petra ,kteří v Thepročne hrají ).Protože bez tohoto aparátu by to byl velký problém začínat a zkoušet. Ale nastal problém s jakou aparaturou budeme později vystupovat.Na aparát momentálně zkouší tři skupiny Thepročne,Deepday a bývalý Lucius.

Proto jsme se rozhodli koupit si aparát vlastní.Po minulých zkušenostech - protože se v tom moc nevyznáme - jsme se rozhodli ,že si necháme poradit od kapely ,která již na daný aparát hraje a má zkušenosti z jeho používáním.Jako mixažní pult jsme zvolili značku YAMAHA a bedny od VOICE MASTER.Subwoofer Dexon budem zatím používat jako mezi článek k subwooferu od VOICE MASTER .Všechny komponenty které vybíráme jsou již prověřeny a hrají na ně kapely z mnohaletou zkušeností.

Tímto bych chtěl poděkovat Milanu Hrudkovi ( Kytara - G-II , EviWatt ), že nám pomáhá a radí jak postupovat dál.

 

Je jasný že se to neobejde bez větší finanční částky, ale díky jeho nabídkám to postupně zvládneme a budeme mít časem aparát který bude fungovat.