Klaudius Kryšpín

 

 

Míra a Petr se účastili  semináře výborného bubeníka a člověka Klaudiuse Kryšpína v kulturním domě v Příbrami.

Klaudius Kryšpín je bubeník, který se v roce 1986 stal členem legendární skupiny Pražský výběr, místo Jiřího Hrubeše, který emigroval do Anglie. Do roku 1988 spolupracoval se skupinou Stromboli, než sám emigroval do Austrálie. V roce 2003 se vrátil do ČR a v roce 2006 se stal členem Pražského výběru II. Je považován za nejlepšího bubeníka v České republice.

 

Klaudius od prvního pohledu působil velmi příjemným dojmem.A to potvrdil hned v úvodu seminaře.

Hned první co nás zarazilo bylo to ,že jeho souprava nebyla vůbec nazvučena.A po chvilce jsme věděli taky proč.Klauda v zápětí pozval všechny účastníky semináře k němu na pódium ať všichni dobře vidí a mohou se ho ptát na cokoli je zajímá.Abych popravdě řekl Klauda byl první celebrita ,která si na nic nehrála a každýmu rád všechno vysvětlil a ukázal.A když začal zájemcům rozdávat svůj email pro potřebu že by měli chuť mu napsat pokud je bude něco zajímat - tak tím nás opravdu ODROVNAL.

Myslím že po zážitku s DoDo Doležalem kterému vadila i kamera (asi aby se nerozebíraly jeho přehmaty ?) a jeho poslední větou.Buďte na lidí co něco dokázali pyšní - se má od Klaudy co učit.

Takže díky Klaudo a zas někdy společně na podiu co znamenají svět .